Феновете на американската рокгрупа Red Hot Chili Peppers най-накрая имат

...
 Феновете на американската рокгрупа Red Hot Chili Peppers най-накрая имат
Коментари Харесай

Легендарни рокаджии с голяма изненада за феновете

 Феновете на американската рокгрупа Red Hot Chili Peppers най-сетне имат мотив за наздравица. Ветераните, които следващата година ще чукнат 40 години откогато са на музикалната сцена, скоро ще ни зарадват и с нови части. Това стана ясно от скорошна обява на бандата в обществените мрежи.

Те споделиха видеоклип, който съдържа неоновочервена визуализация дружно с началната мелодия от това, което се чака да бъде нова ария. 18-секундният клип включва китарен рив, за който почитателите спекулират, че е изсвирен от заврърналия се в групата китарист Джон Фрушанте.

Радостната вест идва откакто предишния октомври барабаниста Чад Смит заяви, че Red Hot Chili Peppers " съвсем са завършили " със записа на идващия си албум. Той ще бъде първият с присъединяване на китариста Фрушанте след тавата им Stadium Arcadium от 2006 година

В изявление за изданието Rolling Stone Смит сподели, че групата „ се схваща ужасно “ и че „ взаимно се изслушват по един нов метод “. Въпреки че не разкри дата на издаване на 12-ия студиен албум на групата, Смит сподели, че към момента неназованото издание ще бъде пуснато на пазара преди Peppers да подхващат огромното си международно турне в средата на 2022 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР